Right voice for you

Tänk om du skulle kunna vara fullkomligt bekväm och närvarande när du står framför en grupp människor, oavsett hur stor? Hur skulle det vara att få ut ditt budskap och din röst till världen utan att döma dig själv? Hur skulle det vara att ha friheten att göra misstag och bjuda på dig själv? Eller, kanske ännu läskigare, vara helt magnifik när du står inför en grupp människor?

Verktygen och processerna i Right Voice For You används för att hjälpa människor (sångare, affärsmän, hemmafruar, författare, skådespelare…) att finna och få ut sin röst till världen. Denna workshop hjälper deltagarna att låsa upp allt det som begränsar dem från att sjunga, skriva, tala och kommunicera med sin egna röst.

Right Voice For You Workshops inkluderar:

  • Verktyg för att bli av med scenskräck så att du kan vara självsäker, bekväm och sårbar framför en publik.
  • Dynamiska verktyg för att få tyst på tankarna i ditt huvud och bli totalt närvarande och spontan i ditt framträdande (och i ditt liv)!
  • Enkla tekniker för att komma in i en karaktär snabbt.
  • Energiflöden du kan använda när som helst för att få din publiks totala uppmärksamhet.
  • Tekniker för att gå och röra dig på ett sådant sätt att HELA din kropp bidrar till att ”dra energi”.
  • Skräddarsydda clearings inriktade på allt som begränsar dig i ditt liv utan att du ens vet om det.

De här verktygen är INTE bara för artister. Oavsett om du är en lärare, en rörmokare, en professionell sångare eller en VD…om du har någonting du vill förmedla eller om du begär att vara en starkare kraft i världen vill du inte missa den här klassen!

Få reda på hur ROLIGT det kan vara att ha en röst! Och hitta DIG på köpet!

Tack kära fina My! Igår på "Right voice for you" hjälpte du mig att öppna upp och visa sidor av mig själv som jag annars alltid gömmer. Det var otroligt expanderande, läskigt och jätte roligt på samma tid!! En upplevelse av att få dela med mig av mig själv på ett helt nytt sätt. Tack för ditt stöd!

Idun

Deltagare, Right Voice for You