Om My Södergren

My Södergren är en internationell talare, förändringscoach, fotograf och videoproducent. Detta och hennes många år som producent och programledare på TV, skapar en unik förmåga att facilitera och inspirera människor att expandera, vara den dom är och bli mer närvarande i livet, framför kameran och på scenen. My har inspirerat tusentals människor att vara större än vad de trodde var möjligt. My reser för det mesta runt i  reser världen och faciliterar med verktygen som ger folk tillgång till att veta att de vet och vara den dom är.

MY S.-30 - Version 2

Mer om My?

My föddes i Göteborg, Sverige på sjuttiotalet. När hon var en liten baby skildes hennes föräldrar och My inte fick se sin far så mycket. Hon hade en ganska tuff tid i skolan som annorlunda och utanför. Hennes studier var en kamp när dyslexi gjorde det svårt att läsa.
Sedan hon var liten har My älskat att inspirera människor att vara lyckliga. Och i skolan började hon redan vid 12 års ålder att producera och delta i skolans shower. Hon älskade att se skillnaden som skapades i deras liv när hon uppträdde. När hon var 15, vann showen skolans första utmärkelse, den bästa showen i Göteborg.

1993 blev My rekryterad till Sveriges Television i Stockholm som programledare för barnprogrammet ”Hugo”. Showen blev en stor succé och blev det mest sedda barnprogrammet. År 2000 examinerades hon som TV-producent och än en gång rekryterades hon till Stockholm.
My har sedan dess varit programledare på SVT och TV4 + med program som Second Hand, Mera Inredning och Bazar. Hon har också haft en egen sida i tidningen ”Hälsa” och varit föreläsare och konferencier på landets scener.
Sedan 2007 har hon varit en certifierad Facilitator (CFMW) av Access Consciousness, rest världen runt och faciliterat kurser av olika slag. Hennes specialitet är att träna folk på scenen och framför kameran. Hon är också skapare av flera stora projekt i både skolor och samhället. Aktuellt just nu är “BizzKids” som är ett projekt för att stärka barns kapaciteter och underlätta att vara den dom är.
My har alltid 100 bollar i luften med önskan att ge fler människor att hitta de verktyg som har förändrat hela hennes liv.

”I min karriär, liksom privatliv, har jag alltid försökt att vara perfekt. Allt jag gjorde var för att vara “rätt”. Efter att ha fått tillgång till verktygen i Access Consciousness stod det klart för mig att det jag verkligen gjorde var att försöka passa in i boxen av vad alla andra ville att jag skulle vara. Eller vad jag trodde att dom ville jag skulle vara. Jag dömde mig själv och kämpade hårt för att försöka passa in, i hopp om att det skulle göra människor omkring mig glada.
Den stora skillnaden är när jag tillåter mig att vara den jag är, förhåller mig till alla åsikter som “intressanta” utan att göra dom sanna för mig. Vi är alla olika och möjligheter funkar olika för olika människor.
Idag har jag verktygen att leva mitt liv i lätthet, glädje och härlighet oavsett vad som händer runt omkring mig.
Jag är här för dig som är sökare av något annat, något som fungerar att förändra det som inte funkar och skapa nytt.

Var den förändring du vill se i världen!” Säger My

My inspirerar människor med verktyg och möjligheter att gå bortom sina begränsningar. Så att de kan vara sig själva och skapa en verklighet som de verkligen önskar.

 

TV – Produktioner

Programledare:
2009 – Mera Inredning TV4+
2008 – Bazar TV4+
2006 – Second Hand TV SVT
1996 – Hugo SVT

Producent:
2005 – Children are not for sale / Film om Trafficing / ECPAT
2000 – 2005 – Företagsproduktioner / NCC mfl.
2000 – E!xtra / Nöjesnyheter / E-entertainment
2000 – In från Kylan / Dokumentär / SVT/UR
1999 – The Rose /Musikvideo / SVT/TV 4
1999 – Spegel Spegel / Kortfilm / Göteborgs Filmfestival

Yrken:
Föreläsare
Kursledare
Facilitator
Programledare
TV-producent
Kameratränare
Public Speaking-tränare
Konferencier
Inspiratör
Skribent / Skrivande Journalist
Fotograf
Modell
Kreatör