The Foundation

The FOUNDATION

ÄR DU REDO ATT SLÄPPA FRAM DIG?
VÄLKOMMEN TILL 4 DAGAR SOM KAN OCH KOMMER ATT FÖRÄNDRA DITT LIV!
Se datum här
OM DU INTE HADE NÅGRA REFERENSPUNKTER FRÅN DET FÖRFLUTNA – VAD SKULLE DU GÖRA, VAD SKULLE DU VÄLJA OCH VAD SKULLE DU SKAPA NU?

 

Tänk om du kan skapa all förändring du vill ha? Tänk om allt du egentligen behöver är att inse att det inte är något fel på dig, att dina fel och svagheter är det som är helt rätt med dig? Om du ler lite nu – eller tänker att jag är galen som säger så – då är denna kurs något för dig!

Med massor av humor, enorm skärpa, total sårbarhet och en släng av vanvördighet öppnar verktygen i Access för dig att skapa all den förändring du är villig att ta emot. Glöm pekpinnar, glöm allt dömande, glöm att du måste ”fixa” dig: om du läser detta har du redan tagit första steget mot ett liv av ny lätthet, glädje och skapande!

Foundation är andra kursen i Access grundkurser. Den syftar till att öppna dig för möjligheten att leva ditt liv på ett helt nytt sätt – ditt sätt.

I Foundation får du de grundläggande verktygen i Access Consciousness. Med hjälp av de verbala processerna löser du upp mängder av dömanden och föreställningar kring det mesta här i livet och frigör massor av energi. Du lär dig processer för att börja skapa ditt nya liv utifrån den energi du väljer – glädje, spänning, lätthet? Du får också möjligheten att se på din kropp och vad den behöver ur ett helt nytt perspektiv. Tänk om din kropp är med dig, inte emot dig?

Vi expanderar möjligheterna inom områden som intimitet, pengar, ”sexualness” och sexualitet, rikedom och välstånd. Processerna går djupare in i att befria de föreställningar du använder för att skapa begränsningarna i ditt liv. Du får lära dig den mycket effektfulla kroppsprocessen MTVSS.

Du lär dig att skapa utifrån enhet i stället för separation – vad blir möjligt då?
Registrering och mer info om priser, adress etcetera får du om du klickar här!

Tack My för 5 underbara dagar! Med Bars, Foundation och Level 1. Du är galet bra på att delge, peppa och hjälpa över gamla hinder. Många skratt blandades med djupa insikter och frågor.  Hur kan det bli bättre än så? Jo, det har inte ens gått en vecka och det har hänt så mycket i mitt liv :) Jag är glad, nyfiken och sprudlar av energi som liksom vara väller över. Har fått en hel del nya uppdrag och kunder som innan både varit och känts mindre bra. Vad mer är möjligt? Nu mot Level 2 & 3! Stor kram,

Elin Karlsson

Kursdeltagare, Foundation